‘Gençlerimiz için projeler üretmeye devam edeceğiz’

Uluabatlı Hasan İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerini ağırlayan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Gençlerimiz adına projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

‘Gençlerimiz için projeler üretmeye devam edeceğiz’

Uluabatlı Hasan İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Uluabatlı Hasan İlkokulu Müdürü Ferhat Cengiz Coşan’ın yanı sıra mahalle muhtarı ve okul aile birliği üyeleri de yer aldı.

Öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanı Ali Özkan, öğrencilerin her zaman yanında yer aldıklarını ifade etti. 
Karacabey Belediyesi olarak eğitim faaliyetlerine büyük önem verdiklerini kaydeden Özkan, “Bu doğrultuda, öğrencilere olan koşulsuz desteklerimize devam ediyoruz. Eğitim, her toplum için olduğu gibi toplumumuz açısından da çok büyük önem taşıyor. Öğrencilerimizin kaliteli bir eğitim imkanına sahip olması için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz” dedi. 

ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ…

Okullarla, öğrencilerle, ailelerle ve eğitimcilerle bütünleşme amacında olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan, merkez-kırsal ayırt etmeksizin okullara yardımcı olduklarını ifade ederek, “Okullarda yaptığımız birçok güzel çalışma var. Öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle, ailelerimizle, tüm kurum ve kurumlarımızla çok daha başarılı bir Karacabey’i hep birlikte inşa etme gayretindeyiz. Eğitimin daima çok özel bir yeri var. Öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Gençlerimiz adına projeler üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X