Gençlerin kupa keyfi

Okullararası Gençler Voleybol 1. Küme A İl Birinciliği’nde kızlarda Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi, erkeklerde ise İnegöl Spor Lisesi şampiyon oldu.

Gençlerin kupa keyfi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okullararası Gençler Voleybol 1. Küme (A) İl Birinciliği’nde heyecan sona erdi. Çekirge Spor Salonu’nda gerçekleştirilen final maçlarının ardından kızlarda Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi, erkeklerde ise İnegöl Spor Lisesi şampiyonluğa ulaştı.

20 Kasım’da start alan ve erkeklerde 13, kızlarda 15 takımın mücadele ettiği organizasyonda final müsabakaları da heyecana sahne oldu. Kızlarda geçtiğimiz yıl da şampiyonluk kupasını kaldıran Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi, BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi’ni 3-0 mağlup ederek üst üste ikinci kez şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadı.

İNEGÖL DERBİSİ

Genç kızlarda üçüncü Özel Özlüce Sınav Anadolu Lisesi, dördüncü ise Özlüce Anadolu Lisesi oldu. Erkekler finalinde ise 2 İnegöl ekibi karşı karşıya geldi. Nefes kesen final maçında İnegöl Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi’ni 3-1 mağlup etmeyi başaran İnegöl Spor Lisesi şampiyonluk kupasını kazandı. Erkeklerde üçüncüyü belirleyen maçta TSO Gürsu MTAL, BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi’ni mağlup etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X