GESİAD’ın yeni başkanı Kerim Demiral

Bursa Genç Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği’nin (GESİAD) yeni başkanı Kerim Demiral oldu.

GESİAD’ın yeni başkanı Kerim Demiral

Derneğin 12. Olağan Genel Kurulu dün Almira Hotel’de gerçekleştirildi. Açılış konuşan Başkan Ramazan Kaya, “Yaklaşık iki yıl önce aldığımız bayrağı, bir adım öteye taşımak için gayretle çalıştık. Bugün geriye dönüp baktığımızda bu hedefimize ulaşmış olduğumuzu görüyor ve memnuniyet duyuyoruz. Görev süremiz boyunca benden desteklerini esirgemeyen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yeni Başkanımız Kerim Demiral ve yönetimini de tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

KAYA’YA TEŞEKKÜR ETTİ

GESİAD’ın yeni Başkanı Kerim Demiral ise, Derneğin kuruluşlundan bu yana görev yapan başkanlara ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Demiral, “GESİAD, Türkiye ekonomisinin lokomotif şehri olan Bursa’nın en eski STK’larından biri. Bu yıl 26’ıncı yılını kutluyor. Derneğimiz son dönemde oldukça verimli bir çalışma dönemi geçirdi. Ben bu dönem çalışmalarında büyük katkısı olan Ramazan Kaya Başkanıma huzurunuzda teşekkür ediyorum” dedi. Kerim Demiral Başkanlığındaki yönetimde şu isimler yer aldı: Murat Kaya, Abdulrahim Noyan, Fatih Aksoy, Tolga Papatya, Gülçin Bayraktar Tüzemen, Yener Poroy, Can Aksöz, Murat Çakmak, Sedef Oltay, İbrahim Nebil Yılmaz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X