Girişimci adaylarının eğitimleri tamamlandı

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nın Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri tamamlandı. Bu yıl ikincisi düzenlenen eğitim ile birlikte toplamda 450 girişimci adayı eğitimlerden yararlandı.

Girişimci adaylarının eğitimleri tamamlandı

CEMAL KIRGIZ

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, “Girişimcilere desteğimiz hız kesmeden devam edecek. Her iş fikri bizim için değerlidir.

O fikirleri gün yüzüne çıkarmak, girişimci adaylarının işyerlerini açarken devletimizin sunduğu imkânları onlara sağlamak, bizler için bir görevdir. Eğitimini tamamlayan girişimci adaylarına şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Dört gün boyunca Girişimcilik Kavramı, İş Fikri Geliştirme, İşletme Kavramı, İş Planı Hazırlama gibi konularda eğitim alan 27 kursiyer, KOSGEB Girişimcilik Sertifikası almaya hak kazandı.

Belgeyi alan girişimci adayları, iş planlarını hazırlayıp KOSGEB’in 50 bin TL hibe, 100 bin TL iki yıl geri ödemesiz kredi desteğinden yararlanıp işlerini kurabilecekler. Eğitimi başarı ile tamamlayan girişimci adaylarına ilgili raporlar hazırlandıktan sonra sertifikaları teslim edilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X