Girişimci gençlere başarı belgesi

Karacabey Belediyesi ile KOSGEB’in ortaklaşa düzenlediği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni başarı ile tamamlayan kursiyerlere başarı belgeleri verildi.

Girişimci gençlere başarı belgesi

Karacabey Belediyesi’nde gerçekleştirilen törende Belediye Başkanı Ali Özkan kursiyerlere başarı belgelerini sundu. Özkan, modern ve müreffeh kent Karacabey hedefleri için sosyal ve kültürel faaliyetlerin birincil derecede öneme sahip olduğunu belirtti. 

Yeni iş hayatlarına atılma heyecanını gençlerle birlikte paylaşan Özkan, gençlerin gelecekleri adına önemli yer tutan bu tür organizasyonlara destek vermeye devam edeceklerini belirterek, gençlerin meslek hayatına donanımlı olarak katılması adına belediye olarak gereken her şeyi yapmayı sürdüreceklerini kaydetti. 

Öte yandan, Karacabey Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen 30 günlük Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi süresince dersleri başarı ile tamamlayan 60’a yakın kursiyere, başarı belgeleri verildi. Kursiyerler, aldıkları sertifikalarla ile yeni iş hayatlarına atılırken, ayrıca kursiyerlerin 30 bin TL’ye kadar hibe ve 70 bin TL’ye kadar da kredi kullanma imkânına kavuştukları açıklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X