Girişimcinin 3 aylık işi 3 saate düştü

Kacır, açılışını yaptığı İTÜ MAGNET FAB I TRİDİ’nin girişimcilik ekosistemi için hayati bir işlev üstleneceğini belirterek, ”Artık aylarca süren kalıp üretimleri, daha sonra o kalıplardan prototiplerin üretilmesi gibi süreçler birkaç güne hatta birkaç sa

Girişimcinin 3 aylık işi 3 saate düştü

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, açılışını yaptığı İTÜ MAGNET FAB I TRİDİ’nin girişimcilik ekosistemi için hayati bir işlev üstleneceğini belirterek, ”Artık aylarca süren kalıp üretimleri, daha sonra o kalıplardan prototiplerin üretilmesi gibi süreçler birkaç güne hatta birkaç saate inmiş durumda. Burada girişimciler çok kısa bir sürede 3 boyutlu yazıcılarla, CNC makineleriyle, lazer kesim makineleriyle prototiplerini oluşturacaklar” dedi. Yeni üretim modellerinin küresel ekonomiyi ve iş yapma yöntemlerini hızla dönüştürdüğünü dile getiren Kacır sözlerini şöyle sürdürdü: ”Artık aylarca süren kalıp üretimleri, daha sonra o kalıplardan prototiplerin üretilmesi gibi süreçler birkaç güne hatta birkaç saate inmiş durumda. Adeta 3 aylık iş 3 saate kadar düştü.”
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X