Göğüslerini büyütüp kocasına sürpriz yapmak istedi! Sonrası korkunç

İki çocuk annesi genç Rus Galina Rakushkina, daha büyük göğüslere sahip olmak istedi ama bunun bedelini hayatıyla ödedi.

Göğüslerini büyütüp kocasına sürpriz yapmak istedi! Sonrası korkunç

Rus basınında yer alan haberlere göre 30 yaşındaki Rakushkina, kocasına sürpriz yapmak istedi ve bunun için 17 Nisan 2017’de bıçak altına yattı.

Fakat daha güzel bir görünüme kavuşmak amacıyla yattığı operasyon masasından bir daha kalkamadı genç kadın.

5b16620d66a97c43510e522e.jpeg
 

KOMADAN ÇIKAMADI

Moskova’da bir klinikte yapılan operasyon öncesi Galina Rakushkina’ya anestezi verildi. O sırada işler yolunda gitmedi ve genç kadının kalbi durdu. Doktorlar üç dakika içinde genç kadının kalbini çalıştırmayı başardı. Ancak beynine uzun süre oksijen gitmediği için Rakushkina, komaya girdi. 

Tam 13 ay boyunca komada kalan Galina Rakushkina’nın ailesi ve yakınları umutlarını hiç kaybetmedi. Fakat beklenen olmadı ve Galina Rakushkina, bir yıldan daha fazla süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Yakınları Lipetsk’te yaşayan genç kadının operasyona hazırlanmak için gizlice para biriktirdiğini anlattı.

5b166207ae298b43cd1dcc49.jpeg

 Galina Rakushkina’nın ölümünden sonra klinik hakkında soruşturma başlatıldı. Moskova’daki kliniklerde yapılan estetik operasyonlarda çok sayıda kişinin komplikasyonlar yüzünden hayata veda ettiği ileri sürülüyor. 

Genç kadının geçen hafta ölümünün ardından Rusya’nın Facebook’u olarak bilinen V Kontakte’deki sayfasında yakınları ve takipçileri tarafından çok sayıda baş sağlığı mesajı paylaşıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X