Gol düellosu Okyanus’un 4-3

Turuncu morlu okul, Hürriyet Anadolu Lisesi’ni Kemal (2), Emre ve Enes’in attığı gollerle mağlup etti.

Gol düellosu Okyanus’un 4-3

2. Küme Genç Erkekler Futsal Ligi’nde Nilüfer Özel Okyanus Anadolu Lisesi, Osmangazi Hürriyet Anadolu Lisesi’ni 4-3 yendi. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma büyük çekişmeye sahne oldu. Maça atak başlayan Özel Okyanus Anadolu Lisesi, 5 ve 9. dakikalarda Kemal Eren Zeytun ile 2-0 öne geçti. Turkuaz beyazlı okuldan Gökhan Kurnaz’ın 11 ve 14. dakikalarda attığı gollerle beraberliği sağladı: 2-2

SON GOL ENES’TEN…

İkinci yarının hemen başında 16. dakikada Okyanus Anadolu Lisesi, Emre Çevik ile öne geçmeyi başardı: 3-2. 28. dakikada Emre Demritaş 3-3’lük beraberliği sağlasa da Hürriyet’in sevinci uzun sürmedi.

29. dakikada sahneye çıkan Enes Kederli, Nilüfer Özel Okyanus Anadolu Lisesi’ne galibiyeti getiren golünü kaydetti: 4-3.

 

SALON: Atıcılar Çok Amaçlı

HAKEMLER: Metin Hacıoğlu  (***), Onur Elçin (***)

GOLLER: Dk.5-9 Kemal, Dk.16 Emre, Dk.29 Enes (Özel Okyanus Anadolu Lisesi), Dk.11-14 Gökhan, Dk.28 Emre (Hürriyet Anadolu Lisesi)

ÖZEL OKYANUS ANADOLU: Muhammed (***), İsmail (***), Kemal (***), Emre (***), Enes (***)

HÜRRİYET ANADOLU: İdris (**), Gökhan (**), Emre (**), Enes (**), Hasan (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X