Goldsit 1963 göz kamaştırıyor

Kayserispor maçına hazır hale getirilen tribünün tanıtımı dün yapıldı.

Goldsit 1963 göz kamaştırıyor

Bursaspor ile Goldsit firması 1963 Tribünü için sağladığı hizmet konusunda yaptığı iş birliğinin protokol sözleşmesi dün imzalandı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirilen törene 2. Başkan Cem Öztürk, yönetici Yusuf Berat Rızvanoğlu, Goldsit Genel Koordinatörü Tansu Koroncu ve Goldsit Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuğral katıldı

.Cem Öztürk ‘Yaptığımız görüşmeler neticesinde, Goldsit firması ile bu projeyi hayata geçirme noktasında anlaşmaya vardık. Goldsit, Batı Alt Tribündeki 100 – 101 ve 131 numaralı blokları kapsayan bölümün ısıtma ve 552 adet televizyon ekranlı koltuk sistemi oluşturdu. Goldsit, bu hizmet karşılığında 1 yıllığına 1963 tribününün isim hakkını aldı.’ dedi.

HAYIRLI OLSUN

Goldsit Genel Koordinatörü Tansu Koroncu ise, ‘1963 Tribününü gerçekten ciddi bir mücadele ile ilk maça yetiştirdik. Bundan dolayı biz de çok mutluyuz. Başkanıma da ifade ettim aslında sportif sonuçlar bir başarının paydaşlarıyla gelir ve birlikte büyür.

Biz de şehrimizin takımının başarılı olmasını isteyen paydaşlardan biriyiz. Bunu görev addettik mesai arkadaşlarımız ile birlikte ciddi bir efor sarf ettik. Koltukların rahatlığı ile ilgili bir endişe duymuyoruz ama bundan sonraki iş futbolcu arkadaşlarda. Koltuklarda daha rahat maç seyretmek için onların başarılı olması gerekiyor. Tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X