Gönül kapılarımızı Mudanyalılara açtık

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, mahalle mahalle gezerek ilçe sakinleriyle bir araya geliyor.

Gönül kapılarımızı Mudanyalılara açtık

Mudanyalıların sorunlarını, şikayet ve önerilerini dinleyen Türkyılmaz, “Yalnızca kapımızı kaldırmadık, gönül kapılarımızı da Mudanyalılara açtık. Çünkü biz birlikte bütünüz” dedi. 

Mudanyalılarla daha kaliteli zaman geçirmek, görüş ve önerilerini dinlemek, sorunlara çözüm bulmak ve hizmetlerin daha sağlıklı gerçekleştirilmesi amacıyla halkla bir araya geldiğini dile getiren Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bizleri bu göreve Mudanyalılar getirdi. Onlardan aldığımız güvenle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz projelerimizi halka rağmen değil, halkla birlikte planlıyoruz. Mudanya’nın geleceğine Mudanyalılar karar veriyor. Göreve geldiğimizde asıl mesele, milletle aramızdaki bütün engellerin ortadan kaldırılmasıydı. Yalnızca kapımızı kaldırmadık, gönül kapılarımızı da Mudanyalılara açtık. Çünkü biz birlikte Mudanya’yız, birlikte bütünüz. Bizde herkese yetecek kadar sevgi var. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Mudanyalı hemşehrilerimin her zaman yanında olacağım” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X