Gördün mü kaleciyi Lucescu!

Sivas karşısında takımı ayakta tutan ve ‘Ben buradayım’ diyen Harun Tekin, A Milli Takım teknik kadrosuna mesaj gönderdi.

Gördün mü kaleciyi Lucescu!

Maçtan önce aday kadroya alınmamasının moral bozukluğunu yaşamasına rağmen yılmayan tecrübeli file bekçisi bir kez daha Türkiye’nin en iyi isimlerinden birisi olduğunu dosta düşmana gösterdi.

Bursaspor’da Sivasspor maçına damga vuran isimlerden biri kaleci Harun Tekin’di. Osmanlıspor maçında yediği hatalı gollerle şaşkınlık yaratan tecrübeli file bekçisi, A Milli Takım’ın İrlanda Cumhuriyeti ve Karadağ ile oynayacağı özel maçların aday kadrosuna dahil edilmemişti.

Uzun süredir A Milli Takımın kadrosunda bulunan Harun, moral bozukluğuna ve takımın yaşadığı zor duruma rağmen Sivasspor karşısında gösterdiği performansla A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu’ya da mesaj gönderdi.

BEN BURADAYIM

Yaşadığı olumsuzluklara rağmen Sivasspor karşısında takımın ayakta durmasını sağlayan ve yaptığı 6 kritik kurtarışla ‘Ben buradayım’ mesajı veren 28 yaşındaki kaleci, maç sonrası gözyaşlarına da engel olamadı.

Bilindiği gibi A Milli Takımın İrlanda Cumhuriyeti ve Karadağ maçlarının kadrosuna kaleci olarak Başakşehir’den Volkan Babacan, Atiker Konyaspor’dan Serkan Kırıntılı ve bonservisi Bursaspor’da olan şuan İstanbulspor’da görev yapan Okan Koçuk çağrılmıştı.

İÇ SAHA UĞURU

Bursaspor, 11. haftadaki Kasımpaşa ve 20. haftadaki Beşiktaş maçlarından da 2-2’lik eşitlikle ayrılırken, o maçlarda 7’şer kurtarışa imza atan Harun Tekin sezonun en iyi maçlarından birini çıkarmış ancak gollere engel olamamıştı.

Sivasspor karşısında da kalesini gole kapatan Harun, Bursaspor’un sahasında oynadığı son 3 maçta da gol yemedi. Son olarak 2-2 biten Beşiktaş maçında Negredo’nun son dakikada bulduğu gole engel olamayan tecrübeli eldiven, ardından yeşil beyazlı ekibin oynadığı Malatyaspor, Kayserispor ve Sivasspor maçlarında kalesini gole kapattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X