Göreve yeniden talibim

Mudanya Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na tekrar aday olan Ali Yıldız, 22 Ocak’ta yapılacak seçimli kongre öncesi mesajlar verdi.

Göreve yeniden talibim

Yıldız, şunları kaydetti:

‘Son 4 yıla dönüp baktığımızda arkamızda çok güzel şeyler bıraktık. Bu süreçte yılda ortalama 11 bin ton zeytin aldık. Marmarabirlik Yörükali tesisini inşa ederek, ortaklarımıza 7 bin ton kapasiteli zeytin depolama tesisi ile 1000 metrekarelik kongre ve düğün salonunu kazandırdık. Gücümüze güç katan ortaklarımız ile birlikte başarılı işler ortaya çıkarıyoruz. Hayali gerçeğe dönüştürerek, 40 yıl sonra Mudanya’ya depolama tesisi yaptık.

Görünen o ki, Marmarabirlik Mudanya Kooperatifi çok güzel noktalara gelmiştir. Bu bayrağı aldığımız noktadan çok daha iyi yerlere getirdiğimize inanıyoruz. Kooperatifimizi daha ileriye taşımak, yeni hedeflere ulaşmak, daha fazla ürün almak, kendi kırdığımız rekorları aşmak için ekibimle yeniden göreve talibim.’

4550 ORTAĞIN OY HAKKI VAR…

6 Bin 688 kayıtlı ortağı bulunan Mudanya Zeytin Satış Kooperatifinin 22 Ocak Salı günü yapılacak seçiminde 4550 ortağın oy kullanma hakkı bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X