Gözler yeniden Kubilay’da

Bu sezon tüm maçlara ilk 11’de başlayan 22 yaşındaki futbolcu, Yevgen Seleznov’un hala hazır olmaması nedeniyle yarın da Bursaspor’un gol silahı olacak.

Gözler yeniden Kubilay’da

Bursaspor’da bu sezon tüm maçlarda forma giyen Kubilay Kanatsızkuş, Keçiörengücü maçında da yeşil beyazlıların gol silahı olacak. Önceki gün Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın Yevgen Seleznov’un hala eksiklerinin bulunduğunu açıklamasının ardından yarın oynanacak karşılaşmada da genç futbolcunun maça ilk 11’de başlaması da kesinleşmiş gibi oldu. Ligde oynanan tüm karşılaşmalarda sahaya ilk 11’de çıkan 22 yaşındaki golcü oyuncu, zorlu mücadelede Bursaspor’un en uçtaki ismi olacak.

3 GOL 2 ASİST KATKISI

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Ankaragücü’nde geçiren devre arasında ise takıma geride dönen Kubilay Kanatsızkuş, ligin özellikle ilk haftalarındaki performansıyla alkış almıştı. Şu ana kadar ligde 11 maçta 943 dakika sahada kalan 22 yaşındaki futbolcu, rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Eskişehirspor, Osmanlıspor ve Cesar Grup Ümraniyespor maçlarında rakip fileleri havalandıran golcü oyuncu ayrıca takıma 3 asistlik katkı sağladı. Kubilay Kanatsızkuş, ligdeki son 3 maçında ise gol kaydedemedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X