Göztepe, Bursaspor’un savunma hattına göz dikti

Brezilyalı stoper için talepte bulunan sarı kırmızılılar, tecrübeli sağ bek için de teklifini iletti. Başkan Ali Ay ‘Evet Göztepe, Barış Yardımcı’yı bizden resmen istedi’ dedi.

Göztepe, Bursaspor’un savunma hattına göz dikti

Bursaspor’da transfer hareketliliği devam ediyor… Son dönemde yeşil beyazlı takımın kadro içersindeki isimlerle ilgili gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor.

Teknik Direktörlüğe Bayram Bektaş’ı getiren Göztepe, Cristian Titi’nin ardından Barış Yardımcı’ya da göz dikti. Sabri Sarıoğlu ve Tanju Kayhan’la yollarını ayıran sarı kırmızılıların boşluğu Barış Yardımcı ile doldurmak istediği belirtildi.

HOCAYLA GÖRÜŞECEK

Yeşil beyazlıların geçen sezon Gaziantepspor’dan renklerine bağladığı tecrübeli savunmacı 31 maça çıkmış ve 1 gol, 1 asistlik bir performans sergilemişti.

Bursaspor Başkanı Ali Ay da Göztepe’nin kendilerine yaptığı bu teklifi doğrulayarak ‘Evet Göztepe, Barış Yardımcı’yı bizden resmen istedi’ dedi. Bundan sonraki süreçle alakalı bilgi vermeyen Başkan Ali Ay’ın konuyu Teknik Direktör Samet Aybaba’yla değerlendirdikten sonra net kararını vereceği ifade edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X