Göztepe Titi’yi istiyor

Geçen sezon yeşil beyazlı takımın en istikrarlı ve başarılı isimlerinin başında gelen tecrübeli stoper için İzmir temsilcisinin bonservis olarak 1 milyon Euro önerdiği öğrenildi.

Göztepe Titi’yi istiyor

Bursaspor’un transferde atacağı adımlar merakla beklenirken, bünyedeki isimlere de talipler çıkmaya başladı. Yeşil beyazlı takımın geçen sezonki en istikrarlı ve başarılı isimlerinin başında gelen Cristian Titi’ye Göztepe kancayı taktı. İzmir temsilcisinin yeni teknik patronu Bayram Bektaş’ın Brezilyalı stoperi kadrosunda görmek istediği belirtildi.

BAŞKAN AZ BULDU

Göztepe’nin 2020 yılına kadar mukavelesi bulunan Titi için Bursaspor’a 1 milyon Euro bonservis ücreti önerdiği ifade edildi. Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın yaşanan bu sürpriz gelişme karşısında sessizliğini koruduğu fakat önerilen 1 milyon Euro’luk ücreti az bulduğu gelen haberler arasında. Titi için ısrarcı olan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’in ilerleyen günlerde Başkan Ali Ay’la bir görüşme yapacağı kaydedildi.

SHEHU NE OLACAK?

Bu arada Nijerya Milli Takımı’yla Dünya Kupasında bulunan Abdullahi Shehu’nun Bursaspor’daki durumu belirsizliğini koruyor. Daha önce menajerlerin sözleşmedeki 3 milyon 500 bin Euro’luk serbest kalma bedelini verecek kulüp bulduklarını ifade etmelerine rağmen sessizliğini koruması Başkan Ali Ay’ı oldukça kızdırmış durumda. Yaşanan belirsizlikten dolayı menajerlere sert çıkan Ali Ay’ın birkaç gün içersinde olayın olumlu veya olumsuz yönde sonuçlanmasını istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X