Grosicki koptu geliyor

Samet Hoca’nın kadroda görmek istediği Polonyalı yıldızın transferi an meselesi.

Grosicki koptu geliyor

Bursaspor, 30 yaşındaki tecrübeli kanat oyuncusu Kamil Grosicki’yi, Hull City’den bonservisiyle transfer etmek için uğraşıyor. 

Yeni sezon öncesi transferde geç kalan Bursaspor, son günleri hareketli geçirmeye başladı… Transferde son günler yaklaştıkça belirlenen isimlerle anlaşma zemini arayan yönetim, kanat oyuncusu için kararını verdi.

Fransa’nın Toulouse takımında forma giyen Kongolu Firmin Mubele transferinden maliyeti yüksek olması nedeniyle vazgeçen yeşil beyazlılar da rota Hull City’li Kamil Grosicki’ye döndü.

Aybaba istiyor

İngiltere Championship’te Hull City forması giyen 30 yaşındaki futbolcunun Bursaspor’un teklifine evet dediği iddia edildi. Daha önce Demir Grup Sivasspor’da forma giyen Polonyalı oyuncunun bir kaç gün içerisinde Bursa’ya gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor. Teknik Direktör Samet Aybaba’nın kadrosunda görmek istediği Polonyalı yıldızın borservisiyle Bursaspor’a transfer olacağı öğrenildi.

Forma bulamıyor

Kamil Grosicki’nin sosyal medyada Bursaspor ile ilgili görselleri beğenmesi dikkat çekti. Polonyalı yıldız, 3 haftası geride kalan Championship’te Hull City’de oynama şansı bulamadı. 30 yaşındaki kanat oyuncusu, geçtiğimiz sezon ise 37 maçta 9 gol atıp 6 asistle oynadı. Grosicki, daha önceleri Pogon Szczecin, Legia Warszawa, FC Sion, Jagiellonia, Sivasspor ve Rennes formaları giydi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X