Grosicki ve Mbiwa transferlerinde neler oluyor?

Grosicki için Hull City’e bonservis ücreti olarak 300 bin Euro’yu peşin olarak vermeyi kabul eden yeşil beyazlılar, Mbiwa için de futbolcunun maaşının yüzde 50’sini ödemeyi teklif etmişti. Fakat dün de her iki isimden ses çıkmadı.

Grosicki ve Mbiwa transferlerinde neler oluyor?

Spor Toto Süper Lig’de transfer dönemi yarın sona eriyor. Bursaspor’da ise heyecanlı bekleyiş sürüyor. Yeşil beyazlılar bir süredir temas halinde olduğu Kamil Grosicki ve Mapou Yanga-Mbiwa’dan gelecek cevaba odaklandı. Teknik Direktör Samet Aybaba’nın ısrarla istediği her iki oyuncu için bugün olumlu veya olumsuz bir sonuç çıkması bekleniyor. Bursaspor yönetimi gerek oyunculara gerekse kulüplerine son tekliflerini yaptı.

PEŞİN VERİLECEK

Kamil Grosicki için İngiliz temsilcisi Hull City’e bonservis ücreti olarak 300 bin Euro’yu peşin olarak vermeyi kabul eden yeşil beyazlılar, tecrübeli futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalamak istiyor. 30 yaşındaki kanat oyuncusunun da Bursaspor’a gelmeyi çok istediği biliniyor. Lyon’da forma giyen 29 yaşındaki defans oyuncusu Mapou Yanga-Mbiwa için de yeşil beyazlılar futbolcunun maaşının yüzde 50’sini ödemeyi teklif etmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X