‘Güçlenerek yolumuza devam edeceğiz’

Orhangazi’de 180 öğrenci kapasiteli Süleyman Şah Anadolu İmam Hatip Lisesi Orta Öğretim Öğrenci Yurdu binası törenle açıldı. 

‘Güçlenerek yolumuza devam edeceğiz’

NEVZAT OKUMUŞ

Yurdun açılışına, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, AK Parti Milletvekilleri Zafer Işık, Refik Özen, Mustafa Esgin, Vildan Yılmaz Gürel, Atilla Ödünç, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, sivil toplum kuruluşlarının ve çok sayıda davetli de katıldı.

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, “2014 yılında yerel seçimlerden önce merkezi iktidar, Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin AK Parti’den olmasının tüm şehirlere güç katacağına vurgu yapılmıştı. Bugün görüyoruz ki, bu üçlü sac ayağı sayesinde Bursamızın her köşesine en iyi hizmetler yapılıyor. Eksiklerimiz, altyapı ve üstyapılarımız birer birer tamamlanıyor. Üzerimize yeşil dolarlardan yaptıkları mermilerle saldırıyorlar. Bilinsin ki, Türkiye tarihinin en güçlü dönemini yaşıyor. Bundan sonra daha da güçlenerek yolumuza devam edeceğiz” dedi. 

İçişleri eski Bakanı Efkan Ala da, ortaya çıkan bu eserlerin AK Parti belediyeciliğinin eseri olduğunu ifade ederek, “Birlik ve beraberliğimiz her zaman bizim gücümüzü artıracak. Bizler dayanışma içinde olursak, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey olamaz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X