Güçlü Bilekler Güçlü Nesiller!

Güçlü Bilekler Güçlü Nesiller!

Güçlü Bilekler Güçlü Nesiller!

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness, Bilek Güreşi Federasyonu ve Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü işbirliğiyle, Türkiye’nin gençler kategorisinde en kapsamlı Bilek Güreşi yarışması olma özelliğini taşıyan ‘5.Türkiye Genç Erkekler Bilek Güreşi Yarışması’ Ankara’da yapıldı.

‘Güçlü Bilekler Güçlü Nesiller’ parolasıyla 53 ilden 113 kulüpten 800’e yakın sporcunun katılımıyla yapılan yarışmalarda, sporcular sağ kol ve sol kol olmak üzere 2 ayrı kategoride yarıştılar. Engelli sporcularında katılma fırsatı bulduğu yarışmada sporcuların ve antrenörlerin heyecanları anlar yaşadı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanan ve liseli öğrencilere lisanslı sporcu olma imkanı sağlayan yarışmada; birincilere tam altın, ikincilere yarım altın, üçüncülere çeyrek altın ödülünün yanında, antrenör ve beden eğitimi öğretmenleri arasında yapılan çekilişle 1 kişiye Umre ziyareti hediye edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X