‘Güçlü Yıldırım’ın temelini birlikte atıyoruz’

İlçe esnafını iş yerlerinde ziyaret ederek talep ve önerilerini birinci ağızdan dinleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Güçlü ekonominin temellerini esnafla birlikte attıklarını söyledi.

‘Güçlü Yıldırım’ın temelini birlikte atıyoruz’

İlçe ticaret hayatının kaliteli ve sürdürülebilir olması adına esnafla el ele vererek kalıcı politikalar ürettiklerinin altını çizen Edebali, “İlçemizi toplumun tüm kesimleri ile bir arada kalkındırmak istiyoruz. G

üçlü Yıldırım’ın yolu güçlü ekonomiden geçiyor. Bu hedefi gerçekleştirmek adına esnafımızın her zaman yanındayız. Şehrimizin ideal ve yaşanabilir bir konuma gelmesini gerçekleştireceğiz.

Bu konuda ortak aklın en önemli paydaşlarından biri olan esnafımıza her zamankinden fazla sorumluluk düşüyor” diye konuştu. 

“EKONOMİ ESNAFIN KATKISIYLA GÜÇLENECEK” 

Esnafın katkısıyla ilçe ekonomisinin yükseleceğine vurgulayan Edebali, “Vatandaşın, rahat, sorunsuz bir şekilde alış veriş yapabilmesi bizim için çok önemli.

Belediye bünyesinde hizmet veren ‘Esnaf Masası’ ile mevcut sorunları ortadan kaldırmak adına çalışmalarımızı da büyük bir titizlikle sürdürüyoruz” diye konuştu. Yönetim anlayışlarının merkezinde ‘ortak akıl’ olduğunu hatırlatan Başkan Edebali, Türkiye’ye örnek model olacak kentsel dönüşüm projesinde ilçe esnafının kilit rol oynadığını aktardı. Yıldırım’ın güçlü bir ekonomik potansiyeli olduğunu belirten Başkan Edebali, “Bu potansiyeli en iyi şekilde kullanarak ilçemizin güçlü bir ekonomiyle geleceğe yürümesi en büyük hedeflerimizden birisi.

Temeli ekonomik planlamaya dayanan kentsel dönüşüm projesiyle Yıldırım’ı geleceğe taşıyacağız. Kültürel, sosyal, ekonomik ve mekânsal değişimin yaşanacağı dönüşümü gerçekleştirirken, bize sağlam adımlar atmamızı sağlayacak, geleceğe umutla bakmamızı sağlayacak olan Yıldırım’ın güçlü ekonomisi olacaktır” şeklinde görüşlerini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X