Guido Senia Şeyma Subaşı’nı aldattı mı? Bomba iddia

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelen Guido Senia sevgilisi Şeyma Subaşı ile bir partide görüntülenmişti. Şimdi ise ikili hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Ünlü DJ’in Subaşı’nı bir Türk kızıyla aldattığı konuşuluyor.

Guido Senia Şeyma Subaşı’nı aldattı mı? Bomba iddia

Yılladır birlikte olduğu Acun Ilıcalı ile yollarını ayıran Şeyma Subaşı, İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlamıştı. Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren Subaşı hakkında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor.

Son video paylaşımında Subaşı, sevgilisinin yanına giderek “Şeyma hakkında ne düşünüyorsun?” diye sormuştu. Sevgilisini çok sevdiğini söyleyen Guido ise “Şeyma müthiş bir kadın. Tam bir ilham kaynağı. Hayatımızda olduğu için hepimiz çok şanslıyız” diyerek öpücüklere boğmuştu.

O anların ardından bomba bir iddia sosyal medyaya düştü. Magagenius sayfasının iddiasına göre İtalyan DJ, Şeyma Subaşı’nı bir Türk kızıyla aldattı.
 

tktkt

İhanet Dubai’de gerçekleşti. İddiaya göre, olayı duyan Şeyma Subaşı Guidio Seina’yı terk etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X