Güldürmeye geliyoruz

Kadın meslektaşı Yasemin Sakallıoğlu’nu kanatları altına alan Şahan Gökbakar, yetenekli oyuncunun başrolünü üstlendiği ‘Zengo’ isimli, komedi filminin çekimlerine başladı.

Güldürmeye geliyoruz

ÇOK YETENEKLİ BİRİ

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sinemadaki başarısını yeni yeteneklere destek vererek sürdürme kararı aldı. İlk isim olarak ta rol aldığı diziler kadar sosyal medyada yayınladığı kısa skeçlerle de tanınan Yasemin Sakallıoğlu olarak belirleyen Gökbakar, genç oyuncuya ‘Zengo’ isimli komedi filmi çekmek için kolları sıvadı. Sakalloğlu’na övgüler yağdıran Gökbakar, ‘Yasemin hem yazan, hem oynayan hem de espri yeteneği çok sağlam olan bir kadın komedyen’ dedi.

BENİM KADAR SEVİLECEK

Yasemin Sakallıoğlu’nu Türkiye’nin yeni kadın komedyeni ilan eden Şahan Gökbakar, seyircinin ‘Zengo’yu seveceğine emin olduğunu dile getirdi. Filmin yönetmenliğini üstlenen Gökbakar, ‘Çorbasında tuzumuz varsa ne mutlu. Eminim beni sevdiğiniz gibi uzun yıllar onu da severek takip edeceksiniz. Recep İvedik 6 dan birkac ay sonra da Zengo’yu izliyor olacağız. Bekleyin bizi, güldürmeye geliyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X