Günde bir avuç tüketin! Etkileri inanılmaz

Poğaçalar’da kullanılan ve çeşitli hamur işlerini süsleyen çörek otunun, sağlığınıza olan faydaları saymakla bitmiyor.

Günde bir avuç tüketin! Etkileri inanılmaz

Ölümden başka her derde çare olarak bilinen çörek otu kalp rahatsızlıkları ve depresyon gibi birçok bedensel ve ruhsal hastalıklarda şifa niyetine kullanılıyor.

Ayrıca geçmiş zamanlarda çörek otunu Kleopatra’nın gençleşmek ve güzelleşmek adına kullandığı söyleniyor.

Çağımızda bu ürün, hemoroid, ishal, nezle gibi hastalıkların tedavisinde kullanılıyor. Yapılan son araştırmalar, düzenli olarak balla karıştırılarak tüketilen çörek otunun, AİDS hastalığı tedavisinde şaşırtıcı sonuçlar elde edildiğini ortaya çıkartıyor.

Çörek otunun şifa olduğu diğer hastalıklar ise şöyle;
 

KARACİĞER KANSERİ TEDAVİSİ

Yapılan son araştırmalarda çörek otunun, karaciğeri kanserojen etkilerden koruduğu ve karaciğer kanserinin şiddetini yavaşlattığını ortaya koymuştur.

shutterstock_120176581-custom.jpg
 

ANKSİYETE VE DEPRESYON TEDAVİSİ

Almanya’da yapılan bir araştırmada çörek otunun alerjik hastalıkların tedavisinde kullanılabileceği anlaşıldı. Aynı zamanda hormonları dengeleyici etkisi olduğunu, depresyondan çıkmanızı sağladığı ve anksiyete rahatsızlığını da tedavi ettiği belirtiliyor.

UYKUSUZLUK SORUNU

Günde bir avuç çörek otu uykusuzluk sorununuzun düzene girmesini sağlıyor. Stresli zamanlarda kullandığınızda sizi rahatlatacak zinde ve dinç hissetmenize yardımcı olacaktır.

shutterstock_175076381-custom.jpg
 

ERKEKLERDE İKTİDARSIZLIK TEDAVİSİ

Her gün düzenli olarak 200 gr tüketilen çörek otu, erkeklerde iktidarsızlığın engellenmesini ve tedavi edilmesini sağlıyor.

shutterstock_259758863-custom.jpg
 

KALP HASTALIKLARI TEDAVİSİ

Kalp sağlığını koruyucu etkisi çörekotunun faydaları arasındadır. Çörekotu içinde bulunan timokinon’un kalp rahatsızlıklarına yol açan homosistein oranını düşürdüğü gözlemlendi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X