‘Güneş balçıkla sıvanmaz’

Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bağlarbaşı’nda CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ve Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın ile birlikte halka seslendi.

‘Güneş balçıkla sıvanmaz’

Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bağlarbaşı Mahallesi meydanında Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın’la birlikte gerçekleştirdiği mitingde halka seslendi. CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’in de destek verdiği mitingde, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Metin Akyolcular, İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Hasanoğlu da hazır bulundu. Bağlarbaşı meydanını dolduran coşkulu kalabalığa seslenen Bozbey, Bursa’nın derdini dert edindiklerini ifade ederek, “Tüm sorunlara hakimiz. Erkan kardeşimle beraber hepsinin  üstesinden geleceğiz” dedi. 

“BİZİM DERDİMİZ BURSA”

Bursa’nın 17 ilçesinde hayata geçirecekleri projelerle, Bursa’yı örnek ve lider kent yapacaklarının altını çizen Bozbey, “Bunu, sizlerle birlikte başaracağız. Birileri ne söylerse söylesin, ne yaparsa yapsın. Güneşi balçıkla sıvayamazsınız. Biz, onlarla uğraşmıyoruz. Bizim derdimiz Bursa ve vatandaşımızın sorunlarını çözmek. Biz, insanların sorunlarını çözdüğümüzde, kendimizi de mutlu hissediyoruz. Biz insan için şehir planlayacağız. Gençler ve çocuklar okullarına ücretsiz gidip gelsin. Bunu biz sağlayacağız. Suyu da ucuza kullanmak Bursalı’nın hakkı. 31 Mart’ta Bursa’da güneş açacak, Bursa gülümseyecek. Bursalı kararını vermiş. İnşallah 31 Mart’tan sonra hangi hizmetlerimizi öncelik yapacağımızı düşünmeye başladık” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi personeline de garanti veren Bozbey, “Siz hiç merak etmeyin. Başkaları gibi değiliz, biz emekten yanayız” ifadelerini kullandı.
 
“BOZBEY TÜRKİYE’YE ÖRNEK”

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel de, Nilüfer’i ve Mustafa Bozbey’i Türkiye’ye örnek gösterdiklerini belirterek, insani gelişmişlik endeksinin ilk 10 sırasında CHP’li belediyeler, en kötü 10 ilçesinin de 8 tanesini AK Parti’li belediyeler oluşturduğunu vurguladı. Mustafa Bozbey’in en önemli destekçisinin AK Partili veMHP’liler olduğunu ileri süren Özel, “Reklamını onlar yapıyor. Bozbey’in seçime kadar partisi var, seçimden sonra partisi yok. Yanına gelen AK Parti’liye, MHP’liye de CHP’li kadar saygı göstertiyor. Ulaşması kolay vicdanlı, çalışkan, arı gibi adam. Güzel yönetilen kentler göç alır, güzel yönetilmeyen kentler insanlar mutsuzsa göç verir. AK Partili belediyelerin yönettiği yerden Bozbey’in yönettiği yere akın var akın. Yerel yönetim aynı zamanda toplumun sosyal lideri olmaktır” dedi.

“OSMANGAZİ DEĞERLERİYLE IŞILDAYACAK”

Osmangazi’nin üzerinin tozla kaplandığını belirten Millet İttifakı CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın da, “Osmangazi tüm değerleriyle ışıldayacak. Yerli yabancı turistler Osmangazi’nin her yerini ziyaret edecek. Osmangazi hak ettiği değeri almalı. Büyükşehirle birlikte master planı yapacağız ve tüm sorunları, sizinle ortak akılla çözeceğiz. Osmangazi’yi sizinle yöneteceğiz” diye konuştu. 

Cumalıkızık hak ettiği değeri alacak

Cumalıkızık Mahallesi’ni ziyaret eden Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, öncelikli sorunları 31 Mart sonrasında hemen çözeceklerini söyledi. Eşi Seden Bozbey ve CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgür Erdursun ile birlikte gittiği Cumalıkızık Mahallesi’nde ilgiyle karşılanan Bozbey, esnaf ve halkla da buluşarak sorunlarını dinledi. Cumaklıkızık ve diğer Kızık köylerinin turizmden hak ettiği değeri alacağını ifade eden Bozbey, “Cumalıkızık bizim için çok önemli bir turizm alanı. 31 Mart sonrası Cumalıkızık’ın öncelikli sorunları hakkında adımları atacağız. Cumalıkız ve diğer Kızık köyleri gibi Misi, Gölyazı ile bu turizm alanlarını birbirleriyle entegre ederek birer destinasyon merkezi olarak değerlendirmeyi hedefliyoruz. Atacağımız adımlarla sorunları çözerek buraların turizmden hak ettiği değeri almasını sağlayacağız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X