Gürsu Adrenalin Park yaza hazırlanıyor

Gürsu Adrenalin Park, doğa ve adrenalin tutkunlarını ağırlamayı bekliyor. Birçok doğa sporunu birarada yapma olanağı sunan Adrenalin Park, çevre düzenleme çalışmalarıyla yaza hazırlanıyor.

Gürsu Adrenalin Park yaza hazırlanıyor

İlçe turizminin gelişimini sağlamak amacıyla Gürsu Belediyesi’ nce Ericek’te oluşturulan Adrenalin Park’ın, ilçenin doğa sporları alanında önemli merkezler arasına girmesini sağlayacağı belirtildi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsumuzun sahip olduğu doğal zenginliklerle doğa ve adrenalin tutkunlarının gözde merkezlerinden olmasını sağlamaya yönelik çalışmalar yapıyoruz.  

Bu amaçla oluşturduğumuz Adrenalin Parkımız birçok doğa sporunu yapma imkanı sunmakta. Çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği Adrenalin Parkımız, yazı ayrı, kışı ayrı, gecesi ayrı gündüzü ayrı güzellikteki manzaralarıyla misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Tüm doğa ve adrenalin tutkunlarını ilçemize bekliyoruz” dedi.

Doğa turizminin gelişmesi hedefiyle oluşturulan Adrenalin Park bünyesinde tam otomatik olimpik trap poligonu, okçuluk poligonu, dağcılık-tırmanma parkuru, atv safari parkuru, arama kurtarma ve dağcılık eğitimleri için çok amaçlı yapay duvar, kampçılık alanı, zipline, airboat ve kano sporları alanı, yamaç paraşütü başlangıç eğitim alanı ve seyir alanları yer alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X