Gürsu Belediyesi’ne ‘Çağrı Merkezi’

Gürsu Belediyesi tarafından ilçe halkından gelen taleplere en hızlı şekilde çözümler üretmek amacıyla oluşturulan çağrı merkezi hizmete girdi. Çağrı Merkezi ile ilçe halkından gelen taleplerin kısa sürede yanıtlandığı belirtildi.

Gürsu Belediyesi’ne ‘Çağrı Merkezi’

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Hizmetlerimizde teknolojinin sunduğu tüm imkanlardan faydalanarak hemşehrilerimize en hızlı çözümleri sunmaya çalışıyoruz. Bu anlamda belediyemiz bünyesinde hizmet sunan tüm birimlerimizi ihtiyaç duyulan teknolojik altyapılarla donatıyoruz. Bunun yanında oluşturduğumuz yeni birimlerle de hizmet kalitemizi arttırıyoruz. İlçemizin gelişim hızına bağlı olarak doğan yeni ihtiyaçlara cevap vermek adına hizmetlerimizi şekillendiriyoruz” dedi.

Gürsu Belediyesi bünyesinde yeni oluşturulan Çağrı Merkezi’ne whatsapp, e-mail ve telefon aracılığıyla gelen talepler değerlendirilirken, ilgili birimlerle irtibata geçilerek çözümler konusunda vatandaşa bilgi sunulduğu belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X