Gürsu yeni okullarına kavuşuyor

Gürsu Kaymakamlığı, Gürsu Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliğinde yapılan çalışmalar ile ilçe yeni okullara kavuşturuluyor.

Gürsu yeni okullarına kavuşuyor

“Geleceğimize, tarihimize, kültürümüze ve tüm değerlerimize sahip çıkacak çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almasını sağlamakta hepimizin üzerine düşen görevler var” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Nüfusu hızla artan ilçemizin okul ihtiyacını çözmek amacıyla yaptığımız çalışmalar sonucunda oluşturduğumuz okul alanlarında inşaat çalışmalarının başlamasının mutluluğunu yaşıyoruz.

Bilgiyle donatılmış toplumlar, tarihlerini, toplumsal kimliklerini, değerlerini, kültürel miraslarını korumada ve geleceğe taşımada daha başarılı olurlar. Eğitimin kalitesi geleceğimize ışık tutacaktır. Okullarımızın ilçemize kazandırılmasında destek olan tüm kurum ve hayırseverlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gürsu Jandarma Komutanlığı’na ait alanda oluşturulacak iki okul, Zafer Mahallesi’nde yapımına başlanan yeni okul ve inşaatı tamamlanan Gürsu Anaokulu ile ilçenin okul ihtiyacının ortadan kaldırılmasında önemli aşamanın geçildiği ifade edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X