Gürsu’da parklar yaza hazırlanıyor

Gürsu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, parkların bakımı yapılıyor.

Gürsu’da parklar yaza hazırlanıyor

Parkların bakım çalışmaları kapsamında; öncelikle çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları, yetişkinlerin kullanabileceği spor alanları, basketbol sahaları, bank ve kamelyalar ile yeşil alanlar yapılıyor.
Gürsu Belediyesi, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan mahallelerde yeni parklar oluşturmanın yanında, eskiyen parkların yenilenmesi çalışmalarını da gerçekleştiriyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Şehrimizin gri tonların soğukluğuyla değil, yeşilin huzuruyla bütünleşmesini istiyoruz. Gürsumuz’un her alanda çağdaş şehirleşme kimliğiyle gelişimini sağlamak amacıyla hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu bağlamda ilçemizi parklarla donatıyoruz.

Hemşehrilerimizin yeni parklarımızı huzurla kullanmalarını diliyorum. İlçemize kazandırdığımız yeni parkların yanında, ihtiyaç duyulan parklarımızda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını da yoğun olarak sürdürüyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X