Gürsu’da Uçurtma Festivali

Gürsu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “2. Uçurtma Festivali”, uçurtma uçuran çocukların coşkusuyla renkli görüntülere sahne oldu.

Gürsu’da Uçurtma Festivali

Gürsu Belediyesi, çocuklara bahar coşkusunu ve uçurtma uçurmanın keyfini yaşatmak amacıyla bu yıl 2. Gürsu Uçurtma Festivali’ni düzenledi. Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün organizasyonuyla gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar doya doya eğlendi. 

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Çocuklarımızın teknolojinin esaretinde şekillenmeye başlayan yaşamlarında, eski zaman sokak oyunlarından olan uçurtma uçurmanın coşkusunun tadını yaşamalarını istedik. Onlarla birlikte uçurtma uçururken bizler de çocukluğumuza döndük ve onların mutluluğunu paylaştık” dedi. 

Gürsu protokolü ve ilçe halkının katılımıyla, Gürsu İlçe Stadı’nda düzenlenen festival kapsamında çocuklar doyasıya uçurtma uçururken, palyaçolarla ve kendileri için oluşturulan oyun alanlarıyla eğlenceli saatler yaşadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X