Gürsululara deveci armudu ikram edildi

Gürsu’da düzenlenen “5. Deveci Armudu Şenliği” kapsamında Gürsu Kapalı Semt Pazarı’nda oluşturulan stantta, deveci armudunun tanıtımı ve satışı yapıldı.

Gürsululara deveci armudu ikram edildi

AK Parti Milletvekili Atilla Ödünç, Belediye Başkanı Mustafa Işık, Ziraat Odası Başkanı Kamil Dönmez, yurtdışından gelen uzman konuklar ve meclis üyelerinin katılımıyla, pazar alışverişine gelen ilçe halkına deveci armudu ikram edildi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsumuz’un adıyla bütünleşen ve bir dünya markası olan deveci armudumuzu tanıtmak, üreticilerimizin sorunlarına çözümler bulmak için her konuda destek olmaya çalışıyoruz. Şenliğimiz kapsamında bugün de hemşehrilerimizin ağzını tatlandırmak için deveci armudu ikramında bulunduk” dedi.

Gürsu Kaymakamlığı, Gürsu Belediyesi, Gürsu Ziraat Odası, Uludağ Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Southern Unıversıty işbirliğinde düzenlenen “5. Deveci Armudu Şenliği” kapsamında, üretimden tüketime, tüm süreçleriyle, deveci armudu masaya yatırıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X