Gürsu’nun gelişimi mercek altına alındı

Gürsu’nun gelişimi, Gürsu Belediyesi ve sivil toplum kuruluşlarınca mercek altına alındı.

Gürsu’nun gelişimi mercek altına alındı

Gürsu Belediyesi tarafından, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve Gürsu AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı yetkililerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, ilçenin gelişimi için gerçekleştirilen hizmetler değerlendirildi.  
“Derneklerimiz, sivil toplum örgütleri olarak hemşehrilerimizin ilçemiz için beklentilerinin ortaya konulmasında önemli görevler üstlenmekte” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçemizin gelişimine katkı sağlayacak her fikir ve öneri bizim için değerli. Kent dinamiklerini etkin hale getirerek, ilçemizin ihtiyaçlarını istişare kültürüyle çözmeye çalışıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızdan gelen öneriler bizim için önemli” dedi. 

Hizmetleri yaparken bu talep ve önerileri dikkate alarak çalışmaları yönlendirdiklerini kaydeden Işık, “İlçemizin geleceğine yön verecek tüm güzel fikirlere her zaman açığız. Bu bağlamda derneklerimizle, ilçemizin geleceğini şekillendirecek hizmetlerimiz hakkında yaptığımız istişare toplantılarında iletilen talep ve öneriler bizlere ışık tutmakta. İlçemizin dinamiklerini canlı tutarak istişare kültürüyle çalışmalarımızı gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X