Gürsu’nun yeni mahallelerine asfalt

Gürsu Belediyesi, ilçede başlattığı yenileme çalışmalarıyla gerçekleştirilen asfaltlama işlemleri kapsamında, 9 bin tonluk asfalt yaptı.

Gürsu’nun yeni mahallelerine asfalt

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce ilçe merkezinde gerçekleştirilen üstyapı yenileme çalışmalarının yanında, kırsal mahalleler de asfalt çalışmalarıyla kent kimliği kazanıyor. Asfaltlama çalışmaları Kazıklı ve Dışkaya Mahallelerinde de devam ediyor. Çalışmaları inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçemizin hızla gelişen şehirleşmesine uygun olarak da üstyapısını yeniliyoruz.

İlçemizin merkezinde bugünlerde yaptığımız kaldırım ve asfalt çalışmalarının yanında yeni mahallelerimizde de üstyapıyı geliştiriyoruz. Önceden köy statüsünde olan yeni mahallelerimize şehir kimliği kazandırma yönünde çalışmalarımız yoğun olarak devam ediyor. Gürsumuzun hızla artan nüfusunun ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek adına, hizmetlerimizi daha etkin ve hızlı şekilde gerçekleştirme yönünde büyük emek veriyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X