Gürsu’nun yeni okulları yükseliyor

Gürsu’ya kazandırılan yeni okulların inşaatları hızla yükseliyor.

Gürsu’nun yeni okulları yükseliyor

Gürsu Jandarma Komutanlığı’na ait alanda, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Erdoğan ve Gürsu Ziraat Odası Başkanı Kamil Dönmez ile birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mustafa Işık, okulları da ziyaret etti.

Okul inşaatlarında incelemelerde bulunan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Nüfusu hızla artan ilçemizin okul ihtiyacını çözmek amacıyla yaptığımız çalışmalar meyvesini veriyor. Belediyemiz, İlçe Kaymakamlığımız, İlçe Jandarma Komutanlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasındaki sinerjiyle ilçemize kazandırdığımız yeni okullarımızla eğitim alanında büyük bir atılımı gerçekleştirmiş olduk.

Cumhuriyet tarihinden itibaren 160 derslik bulunan ilçemize son bir yılda 360 derslik alanı kazandırdık. Eğitimin kalitesi, geleceğimize ışık tutacaktır. Bilgiyle donatılmış toplumlar, tarihlerini, toplumsal kimliklerini, değerlerini, kültürel miraslarını korumada ve geleceğe taşımada daha başarılı olurlar. Okullarımızın ilçemize kazandırılmasında destek olan tüm kurum ve hayırseverlere teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X