Gürsu’ya sağlıklı hayat merkezi

Gürsu’da Sağlık Bakanlığı tarafından Sağlıklı Hayat Merkezi yapılıyor. Gürsu Belediyesi tarafından oluşturulan ve altyapı çalışmaları yapılan alan üzerindeki merkezin 2019 yılı mart ayında tamamlanması hedefleniyor.

Gürsu’ya sağlıklı hayat merkezi

Merkez, Sağlıklı Hayat Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü olmak üzere üç birimin yer alacağı 4 kattan oluşacak. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Merkezimiz, hemşehrilerimizin sağlık alanındaki ihtiyaçlarına hızlı ve etkin çözüm olanağı sunacak. Böylece sağlıklı yaşam kalitesinin oluşturulmasında önemli bir hizmet sunulmuş olacak” dedi.

Sağlıklı Hayat Merkezi’nde enjeksiyon ve pansuman odası, sigarayı bırakma birimi, okul sağlığı birimi, çocuk gelişimi birimi, diyetisyen, ağız ve diş sağlığı birimi, Ketem odası, üreme sağlığı odası, fiziksel aktivite koçu, sosyal hizmet uzmanı, psikolojik danışmanlık, mamografi, kan alma, laboratuvar, röntgen ve usg bölümlerinin yer alacağı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X