Gürsu’ya yeni park alanları

Gürsu Belediyesi’nce ilçeye yeni parklar kazandırılıyor. Gürsu Belediyesi, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan mahallelerde yeni parklar oluşturarak eski parklarda da yenilenmesi çalışması yürütüyor.

Gürsu’ya yeni park alanları

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan üstyapı çalışmaları kapsamında, eskiyen parklar yeniden oluşturuluyor. Gürsu Belediyesi’ nce gerçekleştirilen park çalışmaları kapsamında, öncelikle çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları, yetişkinlerin kullanabileceği spor alanları, basketbol sahaları ve kamelyalar ile yeşil alanlar yapılıyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçemize kazandırdığımız yeni parkların yanında, ihtiyaç duyulan parklarımızda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını da yoğun olarak sürdürüyoruz. Tamamen yenilenen Kurtuluş Parkımızı da daha bakımlı ve kullanışlı olarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X