
- SON DAKİKA :
- 22:53 - 65. Cannes Film Festivali başladı
Euro 2.3165
IMKB 58101
10:29 | 04 Şubat 2012
Dental İmplant Planlamasında Üç Boyutlu Teknoloji
Bursa Diş hekimleri Odası ve Türk Diş hekimleri Birliği’nin katkılarıyla düzenlenen 21. Uludağ Sempozyumu 20-22 Ocak 2012 tarihleri arasında Ağaoğlu My Resort Otel’de gerçekleştirildi.

Cihazın üç boyutlu implant planlaması yapabildiğini belirten Uzm. Dr. Hakan KUYUMCU bu sayede hem ileride çıkabilecek komplikasyonların önüne geçildiğini hem de hastaların estetik beklentilerine uygun çözümler sunulabildiğini belirtti. Son zamanlara kadar implant planlamasında sadece panoramik radyografiler kullanılırken artık gelişen teknoloji ile implant planlamasında önemli bir açığın kapanmış olduğu belirtildi.
KUYUMCU, dental implant uygulanacak çene kemiğinin üç boyutlu olarak görüntülenmesinin hekimin operasyona daha güvenli bilgilerle başlamasına ve böylece implant operasyonlarında ortaya çıkabilecek sinir zedelenmeleri ve sinüs yaralanmaları gibi istenmeyen komplikasyonları azalttığına vurgu yaptı.
Dental Volumetrik Tomografi cihazı, radyasyon oranlarının oldukça düşük olması ve yüksek teknolojiye rağmen ekonomik fiyatlarla sunulabilmesi nedeni ile artık tüm diş ve çene operasyonlarından önce rahatlıkla kullanılabilmektedir.
- Söz SİZDE
- Lale AKASOY
- Engin ÖZPINAR
- Selahattin ADIGÜZELLER
- Yusuf KAYIŞOĞLU
- Adnan BAŞTOPÇU
- Memduh BAYRAKTAROĞLU
- İhsan AYDIN
- Feridun EYÜPOĞLU
- Mustafa ÖZDAL
Orhangazi’de ’Büyükşehir’ vetosu
Orhangazi’de siyasi partiler ’Büyükşehir’e bağlanmaya karşı.
Nilüfer Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda tıpkı Cumhuriyet...
Sağlık çalışanlarına TDP’den seminer
Türkiye’de ilk defa Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından uygulanan proje kapsamında Toplum...
AK Parti kongrelerinde hoşgörü ve demokrasi dersi verdiklerini söyleyen Başbakan Erdoğan, ’Allah...


















































