Hac-umre acentelerinin cebinden elimizi çektik

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, ”TÜRSAB acenteler üzerine yük olmak için değil, onlara destek olmak için kuruldu.

Hac-umre acentelerinin cebinden elimizi çektik

Söz verdiğimiz gibi hac-umre acentelerinin cebinden elimizi çektik” dedi. Bağlıkaya, dün İstanbul’da başlayan ‘Hac, Umre ve Turizm Fuarı’ kapsamında Hac ve Umre Seyahat Acentaları Derneği’nin (HURSAD) katılımıyla acentalarla istişare toplantısı düzenledi. Buradaki konuşmasında seçim dönemine hazırlık aşamalarında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Bağlıkaya, o dönem bütün acentelerin sorunları ile ilgili çalıştıklarını anlattı. Hac-umre acenteleri ile ilgili yaptıkları çalışmalarda bazı sıkıntılara rastladıklarını anımsatan Bağlıkaya, ”Hac-umre acenteleri yapılan muamelenin aslında diğer acentalardan tamamen ayrıştığını, tamamen bir gelir kaynağı olarak görüldüğünü ve hiçbir acenteye uygulanmayan bir takım şartların buraya uygulandığını gördük. Söz verdiğimiz gibi hac-umre acentelerinin cebinden elimizi çektik. Bundan sonraki dönemde de biz yönetimde olduğumuz sürece hiçbir segment için buna izin vermeyeceğiz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X