Hadi artık açın şu tahtayı

Tüm camia, Mesut Mestan yönetiminden gereğini yapmasını bekliyor… 3-1’lik yenilgiyle sonuçlanan Fatih Karagümrük maçı da gösterdi ki, bu iş sadece gençlerle gitmez. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın maç sonraki isyanı da gündeme oturdu. 

Hadi artık açın şu tahtayı

Bursaspor, TFF 1.Lig’in ilk haftasında Fatih Karagümrük’e deplasmanda 3-1 mağlup oldu. Sezona 16 takviyeyle giren rakibi karşısında iyi mücadele eden yeşil beyazlılar performansıyla göz doldurdu. Ancak sahaya çıkan genç isimlerin maç içersindeki tecrübesizlikleri mağlubiyeti hazırlayan baş etkendi. Artık tüm camia, Mesut Mestan yönetiminden gereğini yapmasını ve transfer tahtasını açtırmasını bekliyor. 

SİTEM EDİYORLAR

Gayret gösteren gençlerin yanına katılacak tecrübeli isimlerle birlikte ortaya daha keyifli ve iddialı bir Bursaspor gün gibi aşikar. Taraftarlar özellikle sosyal medyadan Mestan yönetimine bu konuda sitem ederken, hamlelerin bir an önce yapılmasını bekliyor. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın karşılaşma sonrası açıklamaları da gündeme oturdu. Genç teknik adam, tahtanın açılmamasıyla ilgili adeta isyan etti. 

KAÇ FUTBOLCU KALDI?

Transfer beklediğini  ve bu konuda sorumlunun kendisi olmadığını ifade eden Yalçın Hoca ‘Ben Bursaspor’a geldiğimde transfer tahtası açılacak denildi. Ancak Bursaspor camiasının beklentisine cevap verebilecek zamanı kaçırıyoruz. Tahta bu hafta açılsa, sezon da başladı, zamanımız kalmadı. Dışarıda transfer edebileceğimiz kaç futbolcu kaldı?’ demişti. Koşukavak’ın özellikle transferini istediği birkaç ismin farklı takımlarla anlaşmasından dolayı böyle ifadeler kullandığı belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X