Hakan Özdemir güven tazeledi

İnegöl Genç İş Adamları Derneği (İGİAD) 14. Olağan Genel Kurulu’nda 2 listeyle girilen seçimde mevcut başkan Hakan Özdemir, 132 oyun 82’sini alarak güven tazeledi.

Hakan Özdemir güven tazeledi

Abdullah Tanış

İGİAD 14. Olağan Genel Kurulu İTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongre öncesi konuşan mevcut Başkan Hakan Özdemir, derneğin kuruluşundan bugüne kadar destek sağlayan tüm üyelere teşekkür etti. Özdemir, ‘’Farkında olmadan kırdığım arkadaşlarım olduysa kendilerinden özür diliyorum. Dernek neye yarar, ne işe yarar diye yıllarca sorulmuştur. Bu kolay bir şekilde geçiştirilmiştir. Dernek bu gönüldaşlarla var. Hepimiz burada beraberiz. Değer verdiğiniz için yeniden teşekkür ediyorum” dedi. İGİAD Üyesi olan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, yaş haddi nedeniyle son kez oy kullanarak derneğin onursal üyesi oldu. Şahin’e bir de plaket takdim edildi.

Gerçekleştirilen seçim sonucunda 132 oydan 82’sini alan başkanlığa getirilirken Rıdvan Kocaağa 44 oy aldı. 6 oy ise geçersiz sayıldı. Yeni yönetim; Hakan Özdemir, Fikret Alan, Nedim İncebay, Gülçin Işık, Sibel Aybulut, Uğur Şimşek, Ahmet Ortakçı, Turgut Ordu, Nedim Kerem Türkel, Mehmet Emre Kösen, Doğukan Bedir, Şükrü Gümüş, İsmail Sülek, Mustafa Uysal, Samet Özçömlekçi’den oluştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X