‘Haklarımız için mücadeleye devam edeceğiz’

Türk Eğitim-Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu ve İznik İlçe Temsilcisi Faruk Boztepe, İznik’teki bir okuldan başka bir yere gönderilen öğretmen hakkında açıklamada bulundu.

‘Haklarımız için mücadeleye devam edeceğiz’

Türk Eğitim-Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu ve İznik İlçe Temsilcisi Faruk Boztepe, ilçedeki bir okulda öğretmenlik yapan bir öğretmenin, bir veli tarafından çocuğunun yazılı notunun yükseltilmesinin istendiğini, isteği yerine getirilmeyince de şikayet sonucu ilçeden başka bir yere gönderildiğini söyledi. 

Türkoğlu ve Boztepe, bir başka sendika üyesinin ise soruşturma müddetince tedbiren Mustafakemalpaşa’nın bir köyüne gönderildiğini ifade ederek, “Biz haklarımız için mücadele etmeye, adaleti talep etmeye devam edeceğiz. Öğretmenin onuru, itibarı ve güvenliği bizim birinci önceliğimizdir. Bu hukuksuz uygulamalarla ilgili sendikamız her platformda mücadelesini sürdürecektir” dediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X