Hamamdaki cinsel istismar sahnesi izleyiciyi ikiye böldü

Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Azize dizisi, hamamdaki cinsel istismar sahnesiyle olay oldu. Büyük bir ilgiyle izlenmeye başlanan dizinin son sahnelerindeki cinsel istismar bölümü izleyiciyi kızdırdı.

Hamamdaki cinsel istismar sahnesi izleyiciyi ikiye böldü

Başrollerini Buğra Gürsoy ile Hande Erçel’in paylaştığı Azize dizisi, dün akşam ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında yayınlandı. Aşk dolu hikayesiyle dikkat çeken dizideki cinsel istismar sahnesi ise tepki çekti.

ilk-bolumu-yayinlanan-azize-dizisinde-dikkat-12635319_8712_m.jpg

HAMAMDAKİ CİNSEL İSTİSMAR SAHNESİ TEPKİ ÇEKTİ

Çarpıcı konusuyla izleyicilerin dikkatini çekmeyi başaran dizinin sonlarına doğru yer alan hamamdaki cinsel istismar sahnesi seyircileri ikiye böldü. Hande Erçel’in Azize’yi oynadığı dizide Mustafa Yıldıran’ın canlandırdığı Balkan karakteri tarafından cinsel istismara uğradığı sahne daha ilk bölümden gündem oldu.

ilk-bolumu-yayinlanan-azize-dizisinde-dikkat-12635319_3427_m.jpg

İZLEYİCİLER İKİYE BÖLÜNDÜ

Diziyi izleyen vatandaşların bazıları kadına şiddetin ve ölümün arttığı son yıllarda bu tarz sahnelerin çekilmesini gereksiz bulurken bazıları da erken saatlerde yayınlanan bir dizide cinsel istismar sahnesinin olmasına tepki gösterdi. Öte yandan babası ve kardeşini öldürdüğü Azize tarafından hamamda bıçaklanan Balkan’ın durumu yeni bölümde netlik kazanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X