‘Hamdi ile klip çekmek için krediye başvurabilirim’

Oyuncu Selen Görgüzel, piyasaya çıkardığı ‘İmdat’ şarkısıyla dikkat çekerken, Akmerkez’de yeni konserleri için sabahlığıyla alışveriş turunda görüntülendi.

‘Hamdi ile klip çekmek için krediye başvurabilirim’

Stil konusunda rahat olmayı sevdiğini belirten Selen Görgüzel, “Bunda yadırganacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, benim için stil rahatlık demek. Bu hallerimi çok seviyorum, sabahlık modasının ilk temsilcisi ben değilim” dedi.

hamdi selen ile ilgili görsel sonucu

Yönetmen eşi Hamdi Alkan’ın ‘İmdat’ klibini çekmemesi konusunda  güzel oyuncu, “Hamdi Alkan gibi bir usta  yönetmenle çalışmayı çok isterim. Biraz pahalı kendisi.

hamdi selen ile ilgili görsel sonucu

Eş kontenjanından yararlansak bile ekibi, kurgusu, prodüksiyonu neredeyse bir  ev maliyeti. Etiler’de bir  evim var bazen ‘onu sana vereyim klibimi çek’ esprisi bile yapıyorum. Hamdi Alkan’ın eşim olması bana  bedava klip çekeceği anlamına gelmez. Bu klip için kredi çekebilirim. Biraz indirim yapsın yeter” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X