‘Hamile kalamıyorum’ deyip kocasını fırçaladı: Telefonu elinden bırak

Futbolcu Alpaslan Öztürk ile 2015 yılında dünyaevine giren Ebru Şancı, üçüncü çocuğu çok istediklerini ancak yapamadıklarını açıkladı.

‘Hamile kalamıyorum’ deyip kocasını fırçaladı: Telefonu elinden bırak

Ebru Şancı, 2015 yılında evlendiği futbolcu Alpaslan Öztürk’ün oyun merakı nedeniyle üçüncü çocuğu yapamadıklarını söyledi.

“ADAM 7/24 OYUNDA, ÇOCUK OLMAZ TABİ”

Bir dönem eşi Alpaslan Öztürk’e sosyal medyadan gelen mesajlara verdiği tepkilerle konuşulan Ebru Şancı, üçüncü bir bebeği çok istediğini ancak eşinin oyun merakı yüzünden üçüncü çocuğu yapamadıklarını söyleyerek durumdan rahatsızlığını dile getirdi. Ebru Şancı eşinin antrenmanlar ve maçlar dışında evde sürekli cep telefonuyla oyun oynadığını söyleyerek, “Adam 7/24 oyunda. Kafasını kaldırmıyor. İlgisizlik hiç hoşuma gitmiyor. Çocuk tabii olmaz.” ifadelerine yer verdi.

“SANAL DÜNYA ÜÇÜNCÜ ÇOCUĞU YAPMAMIZA ENGEL OLDU”

Göztepespor’da top koşturan eşi Alpaslan Öztürk’ün oyun oynarken kaydettiği görüntüleri sosyal medyadan paylaşarak ekledi, “Birkaç kez telefonunu alıp sakladım. Bu kez benim telefonumdan oyun oynadı. En azından akşam bir saatten sonra cep detoksu yapabiliriz. Bunu teklif ettiğimde de gülüyor. Sanal dünya üçüncü çocuğumuza engel oldu.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X