Hapis cezası alan Arda Turan’dan ilk açıklama

Berkay Şahin’in burnunu kırdığı için davalık olan ve bugün görülen duruşmada hapis cezası alan Arda Turan, ilk açıklamasında “Çok mutluyum, Berkay Şahin’e tazminat davası açacağım” dedi.

Hapis cezası alan Arda Turan’dan ilk açıklama

Futbolcu Arda Turan ve Şarkıcı Berkay arasında geçen yıl yaşanan kavga mahkemeye taşındı. Hakkında cinsel taciz, kasten yaralama, korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahlı ateş etme, ve ruhsatsız silah taşıma gibi suçlamalar olan Arda Turan’a 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi. Karar sonrası açıklama yapan Turan, Berkay Şahin’e tazminat davası açacağını söyledi.

BERKAY’A DAVA AÇACAK

Mahkeme sonrası Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına açıklama yapan Arda Turan, “Çok mutluyum ben böyle bir işin içinde olmadım. Bunun içinde her türlü riski göze aldım. Hapis cezası almak uğruna davamdan asla vazgeçmedim. Türkiye Cumhuriyeti’nin gelmiş geçmiş en yüksek tazminat davasını da açacağım.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X