Harikasın İnegöl: 3-1

Bursa ekibi, Kupa Voley Final Etabı ilk maçında lig lideri Ziraat Bankası’nı devirdi. Turuncu mavililer, ilk seti kaybettiği güçlü rakibi karşısında galibiyete uzanmayı başardı ve final etabında adını yarıfinale yazdırdı.

Harikasın İnegöl: 3-1

Voleybolda Erkekler Kupa Voley Final Etabı’nda heyecan Şanlıurfa’da başlarken, İnegöl Belediyespor, Ziraat Bankası’nı 3-1 mağlup ederek adını yarıfinale yazdırdı. Ligin ilkyarısını 9. sırada tamamlayan Bursa ekibi, tek yenilgisi olan ve liderlik koltuğunda oturan rakibiyle Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu’nda karşılaştı. Rakibi karşısında ilk sette zaman zaman etkili olan turuncu mavililer, yine de seti 25-16 kaybetti. İkinci sette de daha etkili bir oyun sergiledi. Etkili bloklarıyla rakibine kolay hücum şansı tanımayan İnegöl Belediyespor, son bölümdeki istekli oyunuyla seti 25-22 almayı bildi.

RAKİP MALİYE PİYANGO

Üçüncü sette de file önünde üstün gözüken Bursa ekibi, rakibine yine 25-22 üstünlük sağladı. Üçüncü sette de rakibine kolay hücum şansı tanımayan turuncu mavililer, son bölümde zaman zaman basit hatalar yapsa da seti 25-21 aldı ve karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla final etabında yarıfinale yükselmeyi başaran İnegöl Belediyespor, bugün saat 15.00’te Maliye Piyango ile finale kalabilmek için karşı karşıya gelecek. Kupa Voley’de şampiyon ise yarın belli olacak ve kupayı kazanan ekip CEV Kupası’nda mücadele etme hakkı kazanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X