Hassas dönemdeyim

Hamile olduğu haberlerini gazetecilerin uydurduğunu söyleyen Hazal Kaya, bu kez bebeğinin 3 aylık ve çok sağlıklı olduğunu açıkladı. 

Hassas dönemdeyim

NAZARDAN KORKTU…

5 yıldır aşk yaşadığı meslektaşı Ali Atay’la dünya evine girdikten kısa süre sonra anne olacağı haberini alan Hazal Kaya, hamilelik haberlerini magazin gazetecilerinin uydurdğunu söyleyerek yalanlamıştı. Ancak dün yaptığı açıklamayla hamile olduğunu yeniden doğrulayan Kaya, nazardan korktuğu için böyle davrandığını belirtti. Kaya, ‘Açıklamaktan çok mutluluk duyuyorum ki; evet hamileyim. Bebeğimiz tam 11 haftalık oldu. İlk 2 ay bebek için hassas zamanlar olduğu için, hak verirsiniz ki paylaşmak istemedik’ dedi. 

GÜZEL ENERJİ YOLLAYIN

Son kontrolleri de iyi geçen ve bebeğinin sağlıklı olduğu haberini alan Hazal Kaya, mutluluğunu hayranlarıyla paylaştı. Ünlü oyuncu, ‘Karşılaştığım magazin muhabiri arkadaşlarımızın ‘doğum yaklaşıyor’ demesine cevaben heyecandan verdiğim cevap yanlış anlaşılınca durumu anlatıp paylaşmak istedim. Şimdi çok şükür her şey yolunda, bebek gayet sağlıklı, biz de çok mutluyuz. İlk üç ayı atlattık, devamı daha eğlenceliymiş öyle diyorlar, eminim yollayacağınız güzel enerjilerle daha da güzel geçecek’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X