Hasta yatağından ilk sorusu o oldu!

Rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan Kadir İnanır’ın hasta yatağında gözlerini açar açmaz “Bugün şehit var mı?” diye sorduğu öğrenildi.

Hasta yatağından ilk sorusu o oldu!

Kadir İnanır, rahatsızlığı nedeniyle gece saatlerinde hastaneye kaldırıldı. Beynine pıhtı atması nedeniyle ameliyata alınan Kadir İnanır, tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı. Haberi alan yakınları hastaneye akın etti. Hastane başhekimi Prof. Dr. Reha Baran: Genel durumu şu an iyi. Hayati tehlikesi yok” dedi. 
 

BEYNİNE PIHTI ATTI

Yeşilçam’ın unutulmaz isimleri arasında yer alan ve bir çok filmde rol alan ünlü oyuncu Kadir İnanır yoğun bakıma alındı. Dün akşam saatlerinde beynine pıhtı atması sonucu yakınları tarafından Beşiktaş Fulya’da bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Kısa sürede ameliyata alınan İnanır, tedbir amaçlı olarak Yoğun bakıma alındı.
 

‘BUGÜN ŞEHİT VAR MI?” DİYE SORMUŞ

Kadir İnanır’ın 10 gün daha hastanede tedavisinin süreceği öğrenildi. Öte yandan ünlü sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil ve İnanır’ın yeğeni Levent İnanır, Kadir İnanır’ı hastanede ziyaret ettikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kadir İnanır’ın durumunun iyi olduğunu belirten Levent İnanır, dayısının kendisine ‘bugün şehit var mı?” diye sorduğunu belirtti.

Kısa sürede ameliyat edilen İnanır’ın yoğun bakımdaki tedavisi devam ederken hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X