Hastalar yalnız bırakılmıyor

Gürsu Belediyesi, ‘insana değer veren hizmetler’ sloganıyla gerçekleştirdiği sosyal yardımlar kapsamında, hastalara hastane ve evlerinde bakım hizmeti sunuyor.

Hastalar yalnız bırakılmıyor

Gürsu Belediyesi, engelli, kronik rahatsızlığından dolayı bakıma muhtaç kişilere yönelik ücretsiz evde sağlık ve sosyal destek hizmeti ile kişilerin yaşam kalitesini arttırmak ve ailelere destek sağlayarak sağlıklı bir toplum oluşmasını hedefliyor. Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Belediyemizce yapılan sosyal yardımlarla hemşehrilerimizin zor zamanlarında yanlarında olarak destek oluyoruz. İlçedeki yaşlı ve hasta vatandaşlarımızın da her daim yanlarında olarak ihtiyaçlarını gidermelerine yardımcı oluyoruz. Bakım hizmetlerimizle hastalarımızın yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlıyoruz. Bunun yanısıra zaman zaman hastalarımızı ziyaret ederek moral desteği oluyoruz” dedi.

HASTA NAKİL HİZMETİ…

Tam donanımlı ambulans, doktor ve hemşire kadrosuyla sunulan hizmet kapsamında, evde, hastanede bakım ve hasta nakil hizmetleri gerçekleştiriliyor. Belediyeye başvuran hasta ve yaşlıları düzenli olarak ziyaret eden ekipler, hasta muayene ve ambulansla hasta nakil hizmetlerini sunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X