Hastane tuvaletinde şoke eden olay

Bolu’da, 16 yaşındaki D.D. hastanenin tuvaletinde doğum yaptı.

Hastane tuvaletinde şoke eden olay

D.D. kız bebeği tuvalette bırakarak kaçarken, temizlik görevlisi tarafından bulunan bebek yeni doğan yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Polisin araştırmasıyla bulunan D.D.’nin 18 yaşındaki erkek arkadaşından hamile kaldığı öğrenildi.

Olay önceki gün, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi’nde meydana geldi. Muayene olmak için tek başına hastaneye gelen ve ikinci evliliğini yapan annesiyle birlikte kaldığı belirtilen D.D. hastanenin tuvaletinde doğum yaptı. Bebeği klozetin yanına bırakan D.D. ardından hastaneden ayrıldı. Bir temizlik görevlisi tuvaletten gelen ağlama sesini duyarak kapıyı açtığında, bebeği görünce hemşirelere haber verdi.

Hemşireler tuvalette yere bırakılan bebeği alarak servise götürdü. Doktor kontrolünün ardından kız bebeği yeni doğan yoğun bakım servisinde tedavi altına alınırken, polise haber verildi. Güvenlik kamerası kayıtlarından bebeğin annesi tespit edildi. 16 yaşındaki D.D.’nin aynı mahallede oturan 18 yaşındaki bir kişiden hamile kaldığı öğrenilirken, olayla ilgili olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne haber verildi.

D.D. ile erkek arkadaşı ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. D.D. ailesine teslim edildi. Korkması nedeniyle bebeği tuvalette bıraktığı öğrenilen D.D.’nin erkek arkadaşıyla evleneceği belirtildi. Tedavisi devam eden bebeğin ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X