Hastane yollarında sıcak asfalt çalışması

Gemlik Belediyesi tarafından başlatılan asfaltlama, yol genişletme ve çevre düzenleme çalışmaları sürüyor.

Hastane yollarında sıcak asfalt çalışması

Bu kapsamda Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarla 3 kilometrelik yeni hastane yolunda asfalt ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Asfalt çalışmalarının şehrin çeşitli notalarında devam edeceğini belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, TOKİ ve Cihatlı Toplu Konutları’na yerleşimin başlamasıyla birlikte yolların kullanımının artacağından dolayı çalışmalara hız verdiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Eşref Dinçer Mahallesi Irmak Sokak’ta yapılan asfalt çalışması ile yeni Devlet Hastanesinin düzgün bir yola kavuştuğunu ifade etti.

Yeni Devlet Hastanesi’nden Cihatlı Mahallesi bin 400 konutlu toplu konut alanına kadar olan 5 kilometrelik yolda da stabilize çalışmalarının devam ettiğini belirten Yılmaz, hastane, TOKİ ve Cihatlı Mahallesi’ne giden bağlantı yollarında da asfaltlama, yol genişletme ve çevre düzenleme çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

Bozulmuş yollara serilen malzemelerle yolların daha düzgün hale getirildiğini belirten Yılmaz, “En kısa sürede çalışmalarımızı bitirip bu yolları da daha geniş ve sıcak asfalt yapılmış halde hizmete sunacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X